ZONNEPANELEN AKTIE ! gratis advies bij u thuis

U bent bij installatiebedrijf Koller Hattem als particulier of bedrijf aan het juiste adres voor een compleet zonnepaneelsysteem. De afgelopen jaren hebben wij een honderdtal installaties in de regio geplaatst. Wij zien het als onze plicht om u te adviseren over duurzame energie. Zo dragen ook wij bij aan een duurzamer milieu. Bovendien is een investering in zonnepanelen een zeer rendabele investering. Bekijk hier foto's van een aantal projecten die we al gelegd hebben. Wij plaatsen zonnepanelen in Hattem, Zwolle, Wapenenveld, Wezep en omgeving.

Deskundig Advies

Wij bieden u deskundig advies. U geeft uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. ("zwarte of blauwe" panelen / met zwarte of aluminium rand / hoeveel panelen passen om mijn dak) Een bezoek aan uw huis of pand is daarbij een must. Door uw daksituatie en de meterkast ter plekke te bekijken kunnen we u een op maat gesneden advies geven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Maak via onderstaand formulier meteen een afspraak met onze adviseurs. 

Een samenwerking van installatiebedrijf Koller de Bespaarinstallateur 

Gegarandeerd een goede prijs

De markt voor zonnepanelen is flink in beweging. Doordat we dicht op de markt zitten en samenwerken bij de inkoop met meerdere (gasned) installateurs kunnen we u altijd een scherpe prijskwaliteitverhouding bieden. Wij willen niet de altijd de goedkoopste zijn, maar ook kwaliteit leveren. Daarom bieden we een breed pakket aan producten. U heeft de keuze uit verschillende type zonnepanelen en omvormers.

Complete systemen

Wij leveren en monteren u complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormer, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Indien u wenst kunnen we u ook voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen.

Zakelijk gebruik van zonnepanelen

Heeft u als bedrijf interesse in zonnepanelen, dan informeren we u graag over de mogelijkheden en de fiscale voordelen. Installatiebedrijf Koller te Hattem heeft ervaring met grote zakelijke projecten zonnepanelen en kan u hierin perfect adviseren.  

Afspraak maken?

Wilt u meer weten ook voor eventuele subsidie en/of BTW teruggave? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Bekijk hier foto's van een aantal projecten die we al gelegd hebben.