Nieuwe badkamer

 Het realiseren van een nieuwe badkamer is iets waartegen u kunt opzien. Door samen het stappenplan te doorlopen, behoudt u het overzicht.

  1.  We combineren uw wensen met een effectieve indeling van de badkamer. Daarbij komt onze brede kennis goed van pas: al in het      voortraject denken wij mee over onder meer ventilatie, leidingwerk en elektra.
  2.  Hebben we in overleg de basisvoorwaarden bepaald, dan bezoekt u de showroom van de  groothandel waarmee wij samenwerken. Omdat u  weet wat de mogelijkheden qua budget zijn, kunt u gericht uw badkamermeubels, sanitair en tegels uitzoeken.
  3.  Aan de hand van uw keuzes maken we een 3D-visualisatie inclusief offerte. Omdat wij het project in eigen beheer kunnen uitvoeren,  ontvangt u direct een totaalprijs voor de realisatie van uw volledige badkamer.
  4.  Gaat u akkoord met de offerte, dan starten wij in overleg met de werkzaamheden. Wij werken met onze eigen mensen en aannemer, waardoor we de  controle houden op zowel planning als kwaliteit.
  5.  De badkamer is af: u kunt ervan genieten. Omdat wij staan voor onze kwaliteit, geldt na oplevering een garantie van twee jaar.