Albert van den Beld in de Dijkpoorter

14-10-2014 - Koller Comfortadviseur

Installatiebedrijf Koller zorgt en veiligheid

HATTEM – Albert van den Beld, werkzaam bij Installatiebedrijf Koller, heeft een opleiding, tot comfortadviseur gevolgd en met succes afgesloten. Het diploma werd uitgereikt door branche-organisatie Uneto-VNI. ” Ik behoor nu tot de exclusieve groep van adviseurs die mensen van het juiste advies kan voorzien zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen comfortabele en veilige omgeving kunnen wonen”, legt Albert uit.

Doordat de regering er steeds meer vanuit gaat dat je langer thuis blijft wonen en je eigen boontjes dopt kunnen wij nu iedereen, maar met name ouderen en mensen met een beperking adviseren om langer en veilig thuis te wonen. “Je kunt daarbij denken aan kleine aanpassingen, zoals het monteren van een verhoogd toilet of een douchezitje, maar ook aan het verbreden van deuropeningen of het drempelvrij maken van doorgangen. Daarnaast kunnen wij ook uw badkamer, toilet of keuken opnieuw inrichten, zodat deze geschikt is voor uw beperking”.

Albert was onlangs bij een klant die een hersenbloeding heeft gehad en nu revalideert. “Ik heb deze mijnheer van advies kunnen voorzien, waardoor hij sneller naar huis kon om daar verder te revalideren”.

Nadat wij samen met de klant de oplossingen voor de aanpassingen bepaald hebben, verzorgen wij de verbouwing, en leveren en monteren wij de benodigde materialen. In dit soort situaties hebben wij alle kennis in huis, waardoor er zonder tussenkomst van derden alles geregeld wordt. We merken dat dit als prettig wordt ervaren. “Bij het ontzorgen kan men ook denken aan het feit dat wij zowel de grotere bouwkundige veranderingen als de mogelijke subsidieaanvraag voor u regelen”.

Voor informatie kunt u contact met Albert opnemen. Installatiebedrijf Koller is gevestigd aan de Hoopjesweg 2a in Hattem en telefonisch bereikbaar via 038-4441708. Kijk voor meer informatie ook op www.kollerhattem.nlof mail naar info@kollerhattem.nl

Of kijk in de inkijkfolder voor de mogelijkheden. Klik hier

Nieuwsoverzicht