Wooncollectief

13-12-2010 - Het Wooncollectief is een bundeling van ondernemers die diensten leveren op het gebied van wonen in de breedste zin van het woord!

Dit geldt ook voor de situatie waarin u besluit uw bestaande woning aan te passen. Dit kan zowel  de woning zelf betreffen als het interieur. Ook het onderhoud van uw bestaande woning of tuin moet u hierbij niet vergeten.  Binnen het Wooncollectief vindt u ieder bedrijf wat u van dienst kan zijn bij uw specifieke wensen .   

Het slagen van uw wensen hangt vaak af van de samenwerking van de diverse bedrijven die nodig zijn voor de realisatie van uw wensen. Deze samenwerking of liever gezegd het missen van deze samenwerking kan tot ergernissen leiden die de vreugde van de missie behoorlijk kunnen bederven. De kracht van de aanbieders, gebundeld in het Wooncollectief, is naast dat men elkaar kent, de aanbieders  zich ook aan elkaars kwaliteitseisen conformeren. Dit resulteert tot een optimale samenwerking. Om de afstemming en samenwerking optimaal te houden komen aanbieders, vertegenwoordigd in het Wooncollectief, maandelijks bij elkaar .

Uniek is ook dat het aanspreken van één van de ondernemers voldoende is om de branche overlappende werkzaamheden, die uw wensen met zich meebrengen, gerealiseerd te krijgen. U bepaald welk bedrijf u aanspreekt voor de realisatie van uw wensen. Vervolgens zal uw aanspreekpunt waar nodig de niet tot zijn branche behorende werkzaamheden bespreken met de betreffende collega, vertegenwoordigd in het Wooncollectief.  Naast de tijdbesparing die dit oplevert zullen door deze aanpak ergernissen van miscommunicatie en onjuiste afstemming van onderlinge dienstverleners  tot een verleden behoren. Ook kan hierdoor op kosten bespaard worden. Op deze wijze wordt er gewerkt aan een gezamenlijke optimale realisatie van uw wensen.

Op deze site treft u een presentatie aan van de diverse bedrijven die onderdeel zijn van het Wooncollectief.  Schroom niet om één van ons vrijblijvend te benaderen om vervolgens te ontdekken wat het wooncollectief voor u betekenen kan. Of bekijk direct onze presentatie.

Nieuwsoverzicht